Include in Print View:
Címsor
Recept tartalma
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Increase Text
Decrease Text
Gluténmentes blondie
Leírás
Hozzávalók:
200 g zabliszt
170 g puha datolya (pl.: papírdobozos)
130 g konzerv fehérbab leöblítve
300 g növényi tej
80 g növényi olaj
1 tk. vanília
1 ek. őrölt lenmag
50 g étcsokoládé
Elkészítés:
Kimérjük a zablisztet és az őrölt lenmagot, a többi hozzávalót (kivéve csokoládé) pedig turmixgépben krémesre turmixoljuk.
Homogénre keverjük a száraz és nedves részt és sütőpapírral bélelt tepsibe egyengetjük.
15 percre állni hagyjuk, addig előmelegítjük a sütőt 180°C-ra.
Ezután 30-35 perc alatt megsütjük.
Vízgőz felett megolvasztjuk az étcsokoládét, a kihűlt sütit kockákra vágjuk és ezzel díszítjük.
Kulcsszavak:
vegán, növényi, fehérbab, süti, desszert, bab, hüvelyes