1-2 csipet fekete só (ez adja a "tojásos" ízvilágot)
½ teáskanál kurkuma
2-3 evőkanál sörélesztőpehely (opcionális)
Tipp: Adhatsz hozzá borsót, aprított gombát, paradicsomot vagy zöld leveleket, például fodros kelt vagy spenótot.
Elkészítés:
Egy serpenyőben, alacsony lángon, olívaolajon párold meg a hagymát 8-10 perc alatt. Körülbelül 3-4 perc múlva add hozzá a fokhagymát és a felkockázott paprikát. Ha gombát is használsz, azt a paprikával együtt tedd bele.
Ha más zöldségeket is használsz (kivéve a zöld leveleket), most add hozzá őket, és pirítsd néhány percig.
Keverd hozzá a morzsolt tofut, valamint a fűszereket (a fekete só kivételével). Ha szükséges, adj egy kis vizet a serpenyőbe, hogy szaftosabb legyen az étel.
Közepes lángon főzd a tofut körülbelül 5 percig, majd az utolsó 1-2 percben add hozzá a sörélesztőpelyhet.
Tálalás előtt keverd hozzá a fekete sót, mivel melegítés során az íze elillanhat. Frissen, melegen kínáld.