Hozzávalók
Elkészítés:
Hevítsd fel az olajat egy nagy lábasban, majd add hozzá a hagymát, a sárgarépát, a zellert és a fokhagymát. Főzd gyengéden 15-20 percig, amíg minden megpuhul. Keverd bele a lencsét, a darabolt paradicsomot, a paradicsompürét, a fűszernövényeket és az alaplevet. Forrald fel, majd főzd 40-50 percig, amíg a lencse megpuhul és sűrű, szószos állagú lesz – ha szükséges, adj hozzá egy kis vizet. Ízesítsd sóval, borssal.
Ha azonnal fogyasztod, tartsd alacsony lángon, amíg a csomagoláson lévő utasítás szerint megfőzöd a spagettit. Csepegtesd le a tésztát, oszd szét tálakba vagy tányérokra, majd kanalazd rá a szószt, és szórj rá reszelt sajtot.
Jó étvágyat!