Tökéletes OkosFehérjés zabkása

Tökéletes OkosFehérjés zabkása

Tökéletes OkosFehérjés zabkása

Ha azt hiszed, a zabkása unalmas, akkor lehet, hogy nem készíted elég változatosan!

Most elhoztuk Neked a tökéletes okosfehérjés zabkása alapot, amit később bármilyen idény gyümölccsel kombinálhatsz!

Most őszre a szilvát és körtét ajánljuk kimondottan!

Hozzávalók 2 főre:

  • 70 g zabpehely (nagyszemű)
  • 400 g víz
  • 100 g kókusztejszín
  • 2 ek. darált lenmag
  • 2 ek. mogyoróvaj (100%)
  • 2 tk. őrölt fahéj
  • 6 szem szilva vagy 2 db körte
  • 4 ek. édestő (cukor/ szirup / datolya)

Elkészítés:

- A zabpelyhet feltesszük főni a folyadékkal (víz, kókusztejszín), hozzáadjuk a darált lenmagot, édesítjük és ízesítjük fahéjjal.

- A mogyoróvajat hozzá is keverhetjük vagy tálalásnál rá is kanalazhatjuk.

- A gyümölcsöt frissen rákockázzuk.

Hozzávalók

Kulcsszavak: vegán, növényi, zabkása
Receptkártya készítője WP Delicious