Csokis csicserikrém

Csokis csicserikrém

Csokis csicserikrém

Hozzávalók:

  • csicseriborsó (főtt vagy konzerv): 215 g
  • cukrozatlan kakaópor: 4 ek.
  • Étcsokoládé: 50 g
  • datolya (friss dobozos vagy medjool): 80 g
  • vanília: 1 tk.
  • növényi tej: 200 ml

Elkészítés: Az összes hozzávalót turmix vagy aprtógépbe tesszük és krémesre turmixoljuk. 

Tippek a dietetikustól:

  • Tökéletes módja ez annak, hogy a desszertünk rost és fehérje tartalmát növeljük.
  • Szép kis üvegbe csomagolva karácsonyi gasztroajándéknak is szuper! :)

Forrás: Magyarvári Szilvia - dietetikus, Béke a tányéron

Kulcsszavak: vegán, növényi, csicseriborsó, édesség, krém
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious