• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Hírlevél
  • Rólunk
  • Kapcsolat
Logo
  • Főoldal
  • Miért fogyasszunk hüvelyeseket?
    • Ismerkedjünk a hüvelyesekkel
    • Hogyan hat az egészségemre?
    • Hogyan hat a környezetre?
    • Hogyan hat a pénztárcámra?
  • Hús vagy hüvelyes?
  • Receptek és tippek
  • Blog
  • GYIK
Tanfolyam: Leves 1 - 8 of 8 receptek
pinit L Leves

Chilis vöröslencse és csicseriborsó leves

Középszint
pinit L Leves

Zöldborsó-krémleves sült fokhagymával

Kezdő
pinit L Leves Ü Ünnepi

Melengető gyömbéres édesburgonya krémleves

Középszint
pinit L Leves Ü Ünnepi

Magyaros lencsegulyás

Kezdő
pinit L Leves

Zöldborsó krémleves

Középszint
pinit L Leves

Melengető lencseleves

Középszint
pinit L Leves

Hárombabos leves kurkumával és lencsével

Kezdő
pinit L Leves

Olaszos bableves

Kezdő
  • Adatkezelési tájékoztató

Minden jog fenntartva. Copyright © Növényi Alapú Élelmiszereket Gyártók és Forgalmazók Országos Szövetsége. A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

×

Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált? Hozzon létre egy fiókot