Instagram
Facebook
TikTok
Hírlevél
Rólunk
Kapcsolat
Főoldal
Miért fogyasszunk hüvelyeseket?
Ismerkedjünk a hüvelyesekkel
Hogyan hat az egészségemre?
Hogyan hat a környezetre?
Hogyan hat a pénztárcámra?
Hús vagy hüvelyes?
Receptek és tippek
Blog
GYIK
Tanfolyam:
Előétel
1 - 19 of 19 receptek
F
fehérbab
Körtés fügés meleg fehérbab saláta
Középszint
F
földimogyoró
Z
zöldborsó
Aszalt paradicsomos bazsalikomos borsókrém
Kezdő
T
tofu
Kapros növényi „sajt”krémes csiga
Középszint
T
tofu
Vegán „tojás”krém
Középszint
T
tofu
Vegán füstölt „sajtkrém”
Kezdő
F
fehérbab
Rozmaringos fehérbabos tallér
Kezdő
V
vöröslencse
Gluténmentes vöröslencse tortilla
Kezdő
V
vajbab
Répamártogatós vajbabbal és köménymaggal
Kezdő
F
fehérbab
Sült karfiolos, fehérbabos, gránátalmás saláta
Középszint
Airfryer-es gomba és gesztenyegolyócskák
Középszint
L
lencse
Karácsonyi pástétom
Kezdő
Z
zöldborsó
Aszalt paradicsomos zöldborsós saláta
Kezdő
L
lencse
T
tofu
Lencsesaláta
Középszint
T
tofu
Tofus vendégváró keksz
Kezdő
S
szója
T
tempeh
Tempeh „halas” taco
Haladó
C
csicseriborsó
Hummusz variációk
Kezdő
T
tofu
Tofukörözött
Kezdő
C
csicseriborsó
F
fehérbab
L
lencse
V
vörösbab
Hárombabos leves kurkumával és lencsével
Kezdő
L
lencse
Diós-lencsés pástétom
Kezdő
×
Bejelentkezés
E-mail cím vagy felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Elfelejtette jelszavát?