• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Hírlevél
  • Rólunk
  • Kapcsolat
Logo
  • Főoldal
  • Miért fogyasszunk hüvelyeseket?
    • Ismerkedjünk a hüvelyesekkel
    • Hogyan hat az egészségemre?
    • Hogyan hat a környezetre?
    • Hogyan hat a pénztárcámra?
  • Hús vagy hüvelyes?
  • Receptek és tippek
  • Blog
  • GYIK
Tanfolyam: Előétel 1 - 19 of 19 receptek
pinit F fehérbab

Körtés fügés meleg fehérbab saláta

Középszint
pinit F földimogyoró Z zöldborsó

Aszalt paradicsomos bazsalikomos borsókrém

Kezdő
pinit T tofu

Kapros növényi „sajt”krémes csiga

Középszint
pinit T tofu

Vegán „tojás”krém

Középszint
pinit T tofu

Vegán füstölt „sajtkrém”

Kezdő
pinit F fehérbab

Rozmaringos fehérbabos tallér

Kezdő
pinit V vöröslencse

Gluténmentes vöröslencse tortilla

Kezdő
pinit V vajbab

Répamártogatós vajbabbal és köménymaggal

Kezdő
pinit F fehérbab

Sült karfiolos, fehérbabos, gránátalmás saláta

Középszint
pinit

Airfryer-es gomba és gesztenyegolyócskák

Középszint
pinit L lencse

Karácsonyi pástétom

Kezdő
pinit Z zöldborsó

Aszalt paradicsomos zöldborsós saláta

Kezdő
pinit L lencse T tofu

Lencsesaláta

Középszint
pinit T tofu

Tofus vendégváró keksz

Kezdő
pinit S szója T tempeh

Tempeh „halas” taco

Haladó
pinit C csicseriborsó

Hummusz variációk

Kezdő
pinit T tofu

Tofukörözött

Kezdő
pinit C csicseriborsó F fehérbab L lencse V vörösbab

Hárombabos leves kurkumával és lencsével

Kezdő
pinit L lencse

Diós-lencsés pástétom

Kezdő
  • Adatkezelési tájékoztató

Minden jog fenntartva. Copyright © Növényi Alapú Élelmiszereket Gyártók és Forgalmazók Országos Szövetsége. A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

×

Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált? Hozzon létre egy fiókot