Instagram
Facebook
TikTok
Hírlevél
Rólunk
Kapcsolat
Főoldal
Miért fogyasszunk hüvelyeseket?
Ismerkedjünk a hüvelyesekkel
Hogyan hat az egészségemre?
Hogyan hat a környezetre?
Hogyan hat a pénztárcámra?
Hús vagy hüvelyes?
Receptek és tippek
Blog
GYIK
Tanfolyam:
Nasi
1 - 25 of 25 receptek
F
földimogyoró
Tökéletes OkosFehérjés zabkása
Kezdő
F
földimogyoró
Z
zöldborsó
Aszalt paradicsomos bazsalikomos borsókrém
Kezdő
C
csicseriborsó
Bundás kenyér
Kezdő
T
tofu
Kölestúró palacsintába
Középszint
T
tofu
Kapros növényi „sajt”krémes csiga
Középszint
T
tofu
Vegán füstölt „sajtkrém”
Kezdő
F
fehérbab
Rozmaringos fehérbabos tallér
Kezdő
F
fehérbab
Gluténmentes blondie
Kezdő
V
vöröslencse
Gluténmentes vöröslencse tortilla
Kezdő
V
vajbab
Répamártogatós vajbabbal és köménymaggal
Kezdő
F
fehérbab
Sült karfiolos, fehérbabos, gránátalmás saláta
Középszint
Karamellizált hagymás, körtés és gesztenyés morzsa
Középszint
S
szója
Vegán vaníliaöntet
Kezdő
C
csicseriborsó
Csokis csicserikrém
Kezdő
L
lencse
Karácsonyi pástétom
Kezdő
F
földimogyoró
T
tofu
Vegán epres sajttorta tofuval
Haladó
T
tofu
Tofus vendégváró keksz
Kezdő
C
csicseriborsó
F
földimogyoró
Csicseriborsó „cookie dough”
Kezdő
C
csicseriborsó
Hummusz variációk
Kezdő
F
földimogyoró
Vegán Snickers szelet
Középszint
F
földimogyoró
Földimogyorós mártogatós szósz
Kezdő
T
tofu
Citromos hamis sajttorta
Középszint
T
tofu
Isteni tofu „sajttorta”
Haladó
T
tofu
Tofukörözött
Kezdő
L
lencse
Diós-lencsés pástétom
Kezdő
×
Bejelentkezés
E-mail cím vagy felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Elfelejtette jelszavát?