• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Hírlevél
  • Rólunk
  • Kapcsolat
Logo
  • Főoldal
  • Miért fogyasszunk hüvelyeseket?
    • Ismerkedjünk a hüvelyesekkel
    • Hogyan hat az egészségemre?
    • Hogyan hat a környezetre?
    • Hogyan hat a pénztárcámra?
  • Hús vagy hüvelyes?
  • Receptek és tippek
  • Blog
  • GYIK
Tanfolyam: Nasi 1 - 25 of 25 receptek
pinit F földimogyoró

Tökéletes OkosFehérjés zabkása

Kezdő
pinit F földimogyoró Z zöldborsó

Aszalt paradicsomos bazsalikomos borsókrém

Kezdő
pinit C csicseriborsó

Bundás kenyér

Kezdő
pinit T tofu

Kölestúró palacsintába

Középszint
pinit T tofu

Kapros növényi „sajt”krémes csiga

Középszint
pinit T tofu

Vegán füstölt „sajtkrém”

Kezdő
pinit F fehérbab

Rozmaringos fehérbabos tallér

Kezdő
pinit F fehérbab

Gluténmentes blondie

Kezdő
pinit V vöröslencse

Gluténmentes vöröslencse tortilla

Kezdő
pinit V vajbab

Répamártogatós vajbabbal és köménymaggal

Kezdő
pinit F fehérbab

Sült karfiolos, fehérbabos, gránátalmás saláta

Középszint
pinit

Karamellizált hagymás, körtés és gesztenyés morzsa

Középszint
pinit S szója

Vegán vaníliaöntet

Kezdő
pinit C csicseriborsó

Csokis csicserikrém

Kezdő
pinit L lencse

Karácsonyi pástétom

Kezdő
pinit F földimogyoró T tofu

Vegán epres sajttorta tofuval

Haladó
pinit T tofu

Tofus vendégváró keksz

Kezdő
pinit C csicseriborsó F földimogyoró

Csicseriborsó „cookie dough”

Kezdő
pinit C csicseriborsó

Hummusz variációk

Kezdő
pinit F földimogyoró

Vegán Snickers szelet

Középszint
pinit F földimogyoró

Földimogyorós mártogatós szósz

Kezdő
pinit T tofu

Citromos hamis sajttorta

Középszint
pinit T tofu

Isteni tofu „sajttorta”

Haladó
pinit T tofu

Tofukörözött

Kezdő
pinit L lencse

Diós-lencsés pástétom

Kezdő
  • Adatkezelési tájékoztató

Minden jog fenntartva. Copyright © Növényi Alapú Élelmiszereket Gyártók és Forgalmazók Országos Szövetsége. A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

×

Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált? Hozzon létre egy fiókot