• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Hírlevél
  • Rólunk
  • Kapcsolat
Logo
  • Főoldal
  • Miért fogyasszunk hüvelyeseket?
    • Ismerkedjünk a hüvelyesekkel
    • Hogyan hat az egészségemre?
    • Hogyan hat a környezetre?
    • Hogyan hat a pénztárcámra?
  • Hús vagy hüvelyes?
  • Receptek és tippek
  • Blog
  • GYIK
Sok finom vegán recept közül válogathatsz az alábbi kategóriákban:
  • desszert
  • előétel
  • feltét
  • főétel
  • húsvét
  • köret
  • leves
  • nasi
  • reggeli
  • snack
  • szendvics krém
  • tejmentes
  • tofu
  • tojásmentes
  • ÜNNEPI

desszert

Összes megtekintése
  • pinit

    Vegán túró rudi pohárkrém

    Középszint
  • pinit F fehérbab

    Gluténmentes blondie

    Kezdő
  • pinit S szója

    Vegán vaníliaöntet

    Kezdő
  • pinit C csicseriborsó

    Csokis csicserikrém

    Kezdő
  • pinit F földimogyoró T tofu

    Vegán epres sajttorta tofuval

    Haladó
  • pinit C csicseriborsó F földimogyoró

    Csicseriborsó „cookie dough”

    Kezdő
  • pinit F földimogyoró

    Vegán Snickers szelet

    Középszint
  • pinit T tofu

    Citromos hamis sajttorta

    Középszint
  • pinit T tofu

    Isteni tofu „sajttorta”

    Haladó

előétel

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Kapros növényi „sajt”krémes csiga

    Középszint
  • pinit T tofu

    Vegán füstölt „sajtkrém”

    Kezdő
  • pinit F fehérbab

    Rozmaringos fehérbabos tallér

    Kezdő
  • pinit V vöröslencse

    Gluténmentes vöröslencse tortilla

    Kezdő
  • pinit V vajbab

    Répamártogatós vajbabbal és köménymaggal

    Kezdő
  • pinit F fehérbab

    Sült karfiolos, fehérbabos, gránátalmás saláta

    Középszint
  • pinit

    Airfryer-es gomba és gesztenyegolyócskák

    Középszint
  • pinit L lencse

    Karácsonyi pástétom

    Kezdő
  • pinit Z zöldborsó

    Aszalt paradicsomos zöldborsós saláta

    Kezdő

feltét

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Mázas sült tofu

    Középszint

főétel

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Mázas sült tofu

    Középszint
  • pinit C csicseriborsó T tofu

    Piros pesztós tészta

    Középszint
  • pinit F fehérbab

    Rozmaringos fehérbabos tallér

    Kezdő
  • pinit V vöröslencse

    Gluténmentes vöröslencse tortilla

    Kezdő
  • pinit V vöröslencse

    Füstös vöröslencse fözelék

    Kezdő
  • pinit T tofu

    Tejmentes mac & cheese, tofu baconnel

    Kezdő
  • pinit V vöröslencse

    Vöröslencse bolognai

    Kezdő
  • pinit V vöröslencse

    Vöröslencsés-sütőtökös dahl

    Kezdő
  • pinit F fehérbab

    Póréhagymás, citromos és fehérbabos orzó (tésztaétel)

    Kezdő

húsvét

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Vegán „tojás”krém

    Középszint

köret

Összes megtekintése
  • pinit V vöröslencse

    Gluténmentes vöröslencse tortilla

    Kezdő
  • pinit F fehérbab

    Sült karfiolos, fehérbabos, gránátalmás saláta

    Középszint
  • pinit

    Karamellizált hagymás, körtés és gesztenyés morzsa

    Középszint
  • pinit Z zöldborsó

    Aszalt paradicsomos zöldborsós saláta

    Kezdő
  • pinit L lencse T tofu

    Lencsesaláta

    Középszint

leves

Összes megtekintése
  • pinit C csicseriborsó V vöröslencse

    Chilis vöröslencse és csicseriborsó leves

    Középszint
  • pinit Z zöldborsó

    Zöldborsó-krémleves sült fokhagymával

    Kezdő
  • pinit

    Melengető gyömbéres édesburgonya krémleves

    Középszint
  • pinit L lencse

    Magyaros lencsegulyás

    Kezdő
  • pinit Z zöldborsó

    Zöldborsó krémleves

    Középszint
  • pinit L lencse

    Melengető lencseleves

    Középszint
  • pinit C csicseriborsó F fehérbab L lencse V vörösbab

    Hárombabos leves kurkumával és lencsével

    Kezdő
  • pinit F fehérbab

    Olaszos bableves

    Kezdő

nasi

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Vegán füstölt „sajtkrém”

    Kezdő
  • pinit F fehérbab

    Rozmaringos fehérbabos tallér

    Kezdő
  • pinit F fehérbab

    Gluténmentes blondie

    Kezdő
  • pinit V vöröslencse

    Gluténmentes vöröslencse tortilla

    Kezdő
  • pinit V vajbab

    Répamártogatós vajbabbal és köménymaggal

    Kezdő
  • pinit F fehérbab

    Sült karfiolos, fehérbabos, gránátalmás saláta

    Középszint
  • pinit

    Karamellizált hagymás, körtés és gesztenyés morzsa

    Középszint
  • pinit S szója

    Vegán vaníliaöntet

    Kezdő
  • pinit C csicseriborsó

    Csokis csicserikrém

    Kezdő

reggeli

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Vegán füstölt „sajtkrém”

    Kezdő
  • pinit V vöröslencse

    Gluténmentes vöröslencse tortilla

    Kezdő
  • pinit V vajbab

    Répamártogatós vajbabbal és köménymaggal

    Kezdő
  • pinit C csicseriborsó

    Csokis csicserikrém

    Kezdő
  • pinit L lencse

    Karácsonyi pástétom

    Kezdő
  • pinit C csicseriborsó

    Csicseriborsós wrap

  • pinit T tofu

    Tofus vendégváró keksz

    Kezdő
  • pinit T tofu

    Tofurántotta

    Kezdő

snack

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Kapros növényi „sajt”krémes csiga

    Középszint

szendvics krém

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Vegán „tojás”krém

    Középszint

tejmentes

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Vegán „tojás”krém

    Középszint

tofu

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Vegán „tojás”krém

    Középszint
  • pinit T tofu

    Mázas sült tofu

    Középszint

tojásmentes

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Vegán „tojás”krém

    Középszint

ÜNNEPI

Összes megtekintése
  • pinit T tofu

    Vegán „tojás”krém

    Középszint
  • pinit T tofu

    Mázas sült tofu

    Középszint
  • pinit

    Melengető gyömbéres édesburgonya krémleves

    Középszint
  • pinit

    Karamellizált hagymás, körtés és gesztenyés morzsa

    Középszint
  • pinit S szója

    Vegán vaníliaöntet

    Kezdő
  • pinit

    Airfryer-es gomba és gesztenyegolyócskák

    Középszint
  • pinit L lencse

    Magyaros lencsegulyás

    Kezdő
  • pinit L lencse

    Karácsonyi pástétom

    Kezdő
  • pinit B barnabab F fehérbab V vörösbab

    Vegán töltött káposzta

    Haladó
  • Adatkezelési tájékoztató

Minden jog fenntartva. Copyright © Növényi Alapú Élelmiszereket Gyártók és Forgalmazók Országos Szövetsége. A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

×

Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált? Hozzon létre egy fiókot